Produktinformation:
Varens indhold og egenskaber er oplyst på www.sprogforalle.dk. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til de eksisterende oplysninger bedes du kontakte Sprog For Alle via mail på kontakt@sprogforalle.dk
 
Bestilling:
Bestilling sker ved at udfylde bestillingsformularen på www.sprogforalle.dk eller ved henvendelse til kontakt@sprogforalle.dk. Køber vil hvorefter modtage en faktura som bekræftelse på ordren.
Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er vist på siden, er du mere end velkommen til at kontakte Sprog For Alle for at høre nærmere.
Priser:
Alle priserne er dagspriser, som kun er gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, som er gældende på bestillingsdagen.
Alle priser er vist inkl. moms.
 
Betaling:
Betaling sker via en bankoverførsel efter køber har modtaget en faktura som bekræftelse på ordren.
Efter at pengene er modtaget, vil varerne blive tilsendt.
 
Fragt og forsendelse:
Der er ingen gebyr for fragt, da varerne sendes via mail.
 
Fortrydelsesret:
Meddeler køber til Sprog For Alle, at køber har fortrudt sit køb indenfor 7 dage efter levering, tilbagebetaler Sprog For Alle det modtagne beløb.
 
Hjemmesiden www.sprogforalle.dk drives af firmaet:
Sprog For Alle v/Linda Ravn Sørensen
Tlf.: 61 36 04 89  • kontakt@sprogforalle.dk
CVR.-nr.: 41132337
 
Forbehold for ændringer:
Sprog For Alle forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.